Vizualizezi pagina locatiei de activitati Statiunea Vatra Dornei din Vatra Dornei, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vatra Dornei, Romania precum: adresa Statiunea Vatra Dornei, program Statiunea Vatra Dornei, preturi Statiunea Vatra Dornei, localizare pe harta Statiunea Vatra Dornei si alte detalii Statiunea Vatra Dornei.

  • Locatie: Vatra Dornei, Suceava, Romania

Vatra Dornei denumita si “Perla Bucovinei”, este situata in nordul Romaniei (judetul Suceava),in culoarul depresionar ce desparte grupa nordica a Carpatilor Orientali,la o altitudine de 802m. Se afla la o distanta de 105 km sud-vest fata de municipiul Suceava.

Statiunea Vatra Dornei cuprinde izvoare cu ape minerale carbogazoase, izvoarele termale, bicarbonatate, calcice, magnezice si sulfuroase, mofete naturale de saruri de mare puritate si concentratie de CO2. Acestea sunt indicate in tratarea unor afectiuni precum: boli ale sistemului nervos periferic si central, boli endocrinologice, boli reumatismale, stari posttraumatice, boli ginecologice, boli respiratorii, tulburari nervoase şi de metabolism, tulburari digestive, boli ale sangelui.

Statiunea este destinata atat persoanelor care doresc sa-si fortifice organismul prin ascensiunile montane sau prin sporturile de iarna (aici existand o partie de ski), dar si celor care doresc sa se odihneasca intr-un bioclimat tonic stimulent cu influenta benefica asupra sanatatii.

In cadrul statiunii exista trei partii de ski: Parc, Dealul Negru, Poienita.

Telescaunul Dorna ofera transport pe cablu din statiunea Vatra Dornei pana pe varful Dealul Negru, de unde aveti acces iarna la partiile de schi, iar vara la mai multe variante de trasee montane.

Cei care vor sa-si petreaca aici vacanta isi pot lua cazare Vatra Dornei, in zona aflandu-se o serie de pensiuni agroturistice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vatra Dornei, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Statiunea Vatra Dornei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.