Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul 300 de Scari din Slanic-Moldova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slanic-Moldova, Romania precum: adresa Traseul 300 de Scari, program Traseul 300 de Scari, preturi Traseul 300 de Scari, localizare pe harta Traseul 300 de Scari si alte detalii Traseul 300 de Scari.

  • Locatie: Slanic-Moldova, Bacau, Romania

Traseul 300 de scari din Slanic Moldova porneste din statiune, din apropierea zonei izvoarelor, chiar din dreapta izvorului denumit “300 de scari”.

Scarile urca prin padure uneori abrupt si in serpentine, alteori mai domol. Din loc in loc sunt zone in care se poate vedea statiunea si muntii Nemira. La coborare, unele portiuni sunt ceva mai abrupte dar practicabile chiar si pentru turistii care vin la odihna in statiune, cu toate ca unii turisti prefera sa se intoarca pe scari la punctul de plecare. Traseul revine in statiune prin zona Popasului, aproape de Cascada si continua de-a lungul Cheilor Slanicului pana in zona izvoarelor.

Traseul 300 de scari este cunoscut si ca Traseul 5 si reprezinta de fapt o plimbare prin padurile de la poalele muntelui Dobru, deasupra zonei izvoarelor minerale din Slanic Moldova si de-a lungul Cheilor Slanicului. Fiind destinat relaxarii active a turistilor, traseul “300 de scari” nu necesita pregatire fizica deosebita si nici echipamente specializate pentru drumetii montane, cu atat mai mult cu cat porneste si se incheie in preajma zonei izvoarelor.

Scarile (treptele), mai mult sau mai putin 300 la numar, sunt in general din piatra dar pe alocuri sunt completate cu unele din beton. Traseul prin padure nu este dificil si este accesibil atat vara cat si iarna.

Durata medie a traseului complet este de 2,5 – 3 ore.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slanic-Moldova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul 300 de Scari?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.