Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Busteni – Valea Jepilor – Cabana Caraiman din Busteni, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Busteni, Romania precum: adresa Traseul Busteni – Valea Jepilor – Cabana Caraiman, program Traseul Busteni – Valea Jepilor – Cabana Caraiman, preturi Traseul Busteni – Valea Jepilor – Cabana Caraiman, localizare pe harta Traseul Busteni – Valea Jepilor – Cabana Caraiman si alte detalii Traseul Busteni – Valea Jepilor – Cabana Caraiman.

  • Locatie: Busteni, Prahova, Romania

Traseul Busteni – Valea Jepilor – Cabana Caraiman

Traseul incepe din Busteni de la hotelul Silva, se merge pe partea dreapta a Vaii Jepilor pana se intalneste o ramificatie a drumurilor. Se merge pe cel din dreapta in urcus pieptis pana la Creasta Branelor si Creasta Mare a Portitei, despartite de Valea Spumoasa pe care se afla numeroase caderi de apa.

Se ajunge in Valea Jepilor, se traverseaza pana la baza unei scari sapate in stanca, unde exista si cabluri de asigurare. Apoi se ajunge la baza treptei stancoase a Cascadei Caraimanului se urca pieptis printr-un mic horn si se strabate o zona stancoasa pana la Cabana Caraiman, situata la 2.025 metri altitudine.

Marcaj traseu: cruce albastra

Durata traseu: 2 – 3 oreSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Busteni, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Busteni - Valea Jepilor - Cabana Caraiman?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Casa Cerbului
Azuga, Prahova

Vezi pagina unitatii de cazare Casa Cerbului

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.