Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea Pierduta din Padis, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Padis, Romania precum: adresa Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea Pierduta, program Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea Pierduta, preturi Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea Pierduta, localizare pe harta Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea Pierduta si alte detalii Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea Pierduta.

  • Locatie: Padis, Bihor, Romania

Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea pierduta incepe din fata Cabanei Padis, se merge spre Valea Garjoaba, apoi spre Valea Tranghiesti. Se traverseaza o poiana, apoi o padure de molid si se ajunge in Poiana Rotunda.

Se merge apoi printr-o padure de amestec, se trece prin capatul estic al Poienii Ponor iar de aici urmeaza un ultim coboras de jumatate de ora spre Valea Ursului.

Se traverseaza Valea Ursului, se lasa in stanga Izbucul numit Izvorul Rece, se ajunge la un drum forestier si se continua spre Avenul Acoperit si Avenul Pionierilor.

Se continua traseul pe marcaj prin padure, se trece de Avenul Gemanata, se urca prin padurea de fag, apoi prin padurea de molid, se ajunge la un drum forestier, care merge spre dreapta. De aici, se merge pe un drum spre dreapta aproximativ 10 minute si se ajunge la gura Avenului Negru, adanc de 108 metri.

Marcaj traseu: cruce galbena

Durata traseu: 2 ore


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Padis, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Cabana Padis – Poiana Rotunda – Izvorul Rece – Lumea Pierduta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.