Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Cantonul Padis – Pestera Sura Boghii din Padis, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Padis, Romania precum: adresa Traseul Cantonul Padis – Pestera Sura Boghii, program Traseul Cantonul Padis – Pestera Sura Boghii, preturi Traseul Cantonul Padis – Pestera Sura Boghii, localizare pe harta Traseul Cantonul Padis – Pestera Sura Boghii si alte detalii Traseul Cantonul Padis – Pestera Sura Boghii.

  • Locatie: Padis, Bihor, Romania

Traseul Cantonul Padis – Pestera Sura Boghii, judetul Bihor incepe de la Cabana Padis pe drumul forestier, traverseaza un parau, trece pe langa un ponor si ajunge la cantonul silvic Padis.

Se urca prin padure pana la o sa ce ofera o priveliste spre bazinul Vaii Boga si apoi se coboara pana la Pietrele Boghii, cu pereti verticali de cateve sute de metri. Aici se gaseste si Pestera Sura cu o lungime de 212 metri. Intrarea se face printr-o sala mare cu mult noroi, se continua cu un culoar ascendent si se termina intr-o sala cu un horn inalt.

Durata traseu: 1 ora 30 minute

Lungime traseu: 2 km

Diferenta de nivel: 180 m / -70 m

Observatii: accesibil numai vara.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Padis, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Cantonul Padis - Pestera Sura Boghii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.