Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Cheile Bicazului – Gatul Cupasului – Danturasul – Poiana La Vinkli din Bicaz, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bicaz, Romania precum: adresa Traseul Cheile Bicazului – Gatul Cupasului – Danturasul – Poiana La Vinkli, program Traseul Cheile Bicazului – Gatul Cupasului – Danturasul – Poiana La Vinkli, preturi Traseul Cheile Bicazului – Gatul Cupasului – Danturasul – Poiana La Vinkli, localizare pe harta Traseul Cheile Bicazului – Gatul Cupasului – Danturasul – Poiana La Vinkli si alte detalii Traseul Cheile Bicazului – Gatul Cupasului – Danturasul – Poiana La Vinkli.

  • Locatie: Bicaz, Neamt, Romania

Cheile Bicazului (850 metri) – poalele Cupasului (1080 metri) – Poiana din spatele Cupasului – gatul Cupasului (1275 metri) – Poiana din fata Cupasului – Danturasul (1500 metri) – Poiana La Vinkli (1445 metri)

Traseul incepe de la piatra kilometrica 29 din Cheile Bicazului, se trece printr-o poiana mica si se urca pe drumul forestier pana in poiana din spatele Cupasului. Se trece pe langa un izvor si cateva case parasite si se ajunge la Gatul Cupasului. Se continua pe creasta dintre paraurile Cupasul Mic si Lapos, se ajunge intr-o zona mlastinoasa, apoi se urca in padure, pe versantul sud-estic al Vf. Cupas.

Se depaseste un alt izvor, se ocolesc larg izvoarele Danturasului si se ajunge pe creasta in vecinatate Vf. Danturasul. Se coboara 600 metri in padure, se ajunge pe un drum forestier si apoi la Poiana La Vinkli.

Marcaj traseu: punct rosu

Durata traseu: 4-5 ore

Distanta de parcurs: 8,5 kmSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bicaz, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Cheile Bicazului - Gatul Cupasului - Danturasul - Poiana La Vinkli?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.