Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Cheile Bicazului – Saua Tifrei – Piatra Maria din Bicaz, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bicaz, Romania precum: adresa Traseul Cheile Bicazului – Saua Tifrei – Piatra Maria, program Traseul Cheile Bicazului – Saua Tifrei – Piatra Maria, preturi Traseul Cheile Bicazului – Saua Tifrei – Piatra Maria, localizare pe harta Traseul Cheile Bicazului – Saua Tifrei – Piatra Maria si alte detalii Traseul Cheile Bicazului – Saua Tifrei – Piatra Maria.

  • Locatie: Bicaz, Neamt, Romania

Cheile Bicazului (850 metri) – Saua Tifrei (1002 metri) – punctul de belvedere de pe peretele sudic (1060 metri) – Piatra Maria (1048 metri)

Traseul incepe din Cheile Bicazului din locul unde a fost Vila Floarea de Colt, se urca pe serpentine pana la Poarta de Piatra, apoi pana in Saua Tifrei. Aici, pe marginea drumului se vad ruinele unei case si se merge prin spatele acesteia pana pe platoul varfului si apoi la primul punct de belvedere spre Cheile Bicazului Mic.

Aici este punctul de belvedere al Peretelui Sudic (1060 metri). Se strabate platoul varfului si se coboara pe saua aflata la 1021 metri altitudine. Se merge spre nord-est pana la Piatra Maria, punctul de belvedere de pe varful Peretelui Nord-estic.

Marcaj traseu: triunghi galben, din Saua Tifrei fara marcaj

Durata traseu: 1 ora 30 minute

Distanta de parcurs: 2,5 kmSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bicaz, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Cheile Bicazului - Saua Tifrei - Piatra Maria?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.