Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Comuna Neagra – Curmatura Varatec – Cabana Dochia din Varatec, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Varatec, Romania precum: adresa Traseul Comuna Neagra – Curmatura Varatec – Cabana Dochia, program Traseul Comuna Neagra – Curmatura Varatec – Cabana Dochia, preturi Traseul Comuna Neagra – Curmatura Varatec – Cabana Dochia, localizare pe harta Traseul Comuna Neagra – Curmatura Varatec – Cabana Dochia si alte detalii Traseul Comuna Neagra – Curmatura Varatec – Cabana Dochia.

  • Locatie: Varatec, Neamt, Romania

Traseul Comuna Neagra – Curmatura Varatec – Cabana Dochia, judetul Neamt

Traseul incepe din centrul satului Neagra pe drumul forestier de pe valea Neagra spre nord si dupa 3 km se ajunge la confluenta dintre Neagra Mare si Neagra Mica.

Se continua pe drumul forestier de pe Neagra Mare cotind usor spre NV iar dupa 2 km de la confluenta se intalneste un stalp de marcaj spre varful Neagra (1138 metri). Apoi se ajunge intr-o sa, se urca pe creasta spre stanga intr-un urcus domol pana in Curmatura Varatec. De sub varful Neagra se coboara pana intr-o padure de molid si fag, apoi se urca domol pana la o sa si in mai putin de o ora se ajunge in poiana Varatec (1250 metri) de unde se vad spre SE Turnul lui Butu, Ocolasul Mic si Piatra Sura.

Se ajunge apoi la Curmatura Varatec unde se intersecteaza traseul dinspre Poiana Maicilor, marcat cu punct rosu. Apoi poteca traverseaza pe curba de nivel obarsia principala a paraului Furcituri pana in Poiana Maicilor. Cararea urmeaza traseul comun cruce albastra si banda rosie spre Cabana Dochia.

Marcaj traseu: cruce albastra

Durata traseu: 7 oreSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Varatec, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Comuna Neagra - Curmatura Varatec - Cabana Dochia?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.