Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Comuna Soveja – Sezatoarea Lupilor – Muntele Zboina Neagra din Soveja, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Soveja, Romania precum: adresa Traseul Comuna Soveja – Sezatoarea Lupilor – Muntele Zboina Neagra, program Traseul Comuna Soveja – Sezatoarea Lupilor – Muntele Zboina Neagra, preturi Traseul Comuna Soveja – Sezatoarea Lupilor – Muntele Zboina Neagra, localizare pe harta Traseul Comuna Soveja – Sezatoarea Lupilor – Muntele Zboina Neagra si alte detalii Traseul Comuna Soveja – Sezatoarea Lupilor – Muntele Zboina Neagra.

  • Locatie: Soveja, Vrancea, Romania

Comuna Soveja (500 metri) – Sezatoarea Lupilor – Muntele Zboina Neagra (1350 metri)

Traseul este singurul care strabate zona Sovejei si permite si accesul la rezervatia naturala Lepsa Zboina.

Traseul incepe din satul Dragosloveni, se urca 1 km pe DJ 205F, se trece pe langa Mausoleul eroilor de la 1917 si se intra in Soveja, se coboara in albia paraului Dragomirna, pe la poalele Poienii Punga.

Se continua pe drumul forestier spre vest, dupa care se face stanga, pe o poteca ce traverseaza o plantatie de molid si se urca aproximativ 30 minute pe serpentine pana intr-un loc de popas amenajat. Se urca mai departe prin padure, pana se ajunge in locul numit Sezatoarea Lupilor sau La bradul uscat. Acesta domina un perete stancos, inalt de aproape 20 metri. De aici se merge mai departe prin padure pana la o cabana de vanatoare si sediul cantonului silvic Zboina.

Pana in varful Zboina Neagra (1350 metri) se mai ruca 30 minute. Aici se poate vizita Lacul Verde, aflat la 20 minute de mers.

Marcaj traseu: cruce rosie

Durata traseu: 4-5 oreSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Soveja, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Comuna Soveja - Sezatoarea Lupilor - Muntele Zboina Neagra?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.