Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Gura Paraului Balosu – Valea Naruja – Saua Tisitei din Tisita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tisita, Romania precum: adresa Traseul Gura Paraului Balosu – Valea Naruja – Saua Tisitei, program Traseul Gura Paraului Balosu – Valea Naruja – Saua Tisitei, preturi Traseul Gura Paraului Balosu – Valea Naruja – Saua Tisitei, localizare pe harta Traseul Gura Paraului Balosu – Valea Naruja – Saua Tisitei si alte detalii Traseul Gura Paraului Balosu – Valea Naruja – Saua Tisitei.

  • Locatie: Tisita, Vrancea, Romania

Gura paraului Balosu (590 metri) – valea Naruja – Saua Tisitei (1319 metri)

Traseul incepe de la paraul Balosu, din satul Vetresti Herastrau, pe langa podul de peste Balosu, se strabate un sector de chei, pana la districtul silvic Verdele, langa prapastia Halaului. Se ajunge la o cabana mare din lemn, se trece de intersectia cu un drum forestier pe valea Covataria si se ajunge pe Izvoarele Narujei.

Se continua poteca, fara marcaj si se ajunge in Poiana Sindrilita. De la cabanele Izvoarele se urca lejer in saua Tisitei la capatul traseului. Se merge pe drumul forestier din spatele cabanei pana la altitudinea de 1319 metri.

Returul se poate face si pe poteca nemarcata, ramificata din cea principala pe la vest de o stana parasita si care intercepteaza drumul forestier, sub saua Tisitei, dupa traversarea unei alunecari de teren.

Marcaj traseu: cruce albastra

Durata traseu: 4 ore 30 minuteSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tisita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Gura Paraului Balosu - Valea Naruja - Saua Tisitei?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.