Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Lacu Rosu – Balconul de Piatra – Pastravarie – Lacu Rosu din Lacu Rosu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lacu Rosu, Romania precum: adresa Traseul Lacu Rosu – Balconul de Piatra – Pastravarie – Lacu Rosu, program Traseul Lacu Rosu – Balconul de Piatra – Pastravarie – Lacu Rosu, preturi Traseul Lacu Rosu – Balconul de Piatra – Pastravarie – Lacu Rosu, localizare pe harta Traseul Lacu Rosu – Balconul de Piatra – Pastravarie – Lacu Rosu si alte detalii Traseul Lacu Rosu – Balconul de Piatra – Pastravarie – Lacu Rosu.

  • Locatie: Lacu Rosu, Harghita, Romania

Lacu Rosu (967 metri) – Balconul de Piatra (1007 metri) – Drumul lui Marton Ferenc – Pastravarie (993 metri) – Debarcader (983 metri) – Lacu Rosu (967 metri) (traseu circular)

Traseul incepe de la Restaurantul Lacul Rosu, pe o poteca batatorita prin padure. Se ajunge repede la Balconul de Piatra, unul dintre cele mai frumoase puncte de belvedere ale statiunii, apoi se merge paralel cu malul lacului si se coboara la capatul acestuia. Drumul continua spre paraul Suhard si Piatra Licas. Se ajunge la Poarta de Piatra, apoi la pastravarie si de aici se merge pe drumul asfaltat prin padure la Vila Bors.

Se urmareste marcajul de pe malul de est si dupa 800 metri se ajunge la Vila Debarcader (Ranova). Traseul se inchide cu traversarea digului natural care a inchis valea, surpandu-se de pe Piatra Ghilcos.

Marcajtraseu: cruce rosie

Durata traseu: 1 ora

Distanta de parcurs: 3,5 kmSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lacu Rosu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Lacu Rosu - Balconul de Piatra - Pastravarie - Lacu Rosu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.