Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Lacu Rosu – Cheile Bicazului – Saua Piatra Rosie – Lacu Rosu din Lacu Rosu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lacu Rosu, Romania precum: adresa Traseul Lacu Rosu – Cheile Bicazului – Saua Piatra Rosie – Lacu Rosu, program Traseul Lacu Rosu – Cheile Bicazului – Saua Piatra Rosie – Lacu Rosu, preturi Traseul Lacu Rosu – Cheile Bicazului – Saua Piatra Rosie – Lacu Rosu, localizare pe harta Traseul Lacu Rosu – Cheile Bicazului – Saua Piatra Rosie – Lacu Rosu si alte detalii Traseul Lacu Rosu – Cheile Bicazului – Saua Piatra Rosie – Lacu Rosu.

  • Locatie: Lacu Rosu, Harghita, Romania

Lacu Rosu (967 metri) – Cheile Bicazului – Cheile Bicazului Mic – drumul Surducului – saua Piatra Rosie (1011 metri) – Lacu Rosu (967 metri) – traseu circular

Traseul incepe din fata restaurantului Lacul Rosu, se merge in directia vilei Raza Soarelui si se coboara in Cheile Bicazului. Se ajunge la podul dublu de la gura paraului Cupas si se intra in cheile Cupasului.

Apoi se ajunge la Poarta de Piatra, incep Serpentinele Mici se ajunge la tunelul vechi sapat in stanca si apoi incepe Serpentina Mare pe versantul nordic al Pietrei Maria.

Se ajunge la gura paraului Bicazul Mic, la Gatul Iadului, Turnul de Paza si Cortul de Piatra. Se urca apoi pe sub Piatra Surducului printre stanci marunte, se ajunge pe versantul sud-estic al Pietrei Surducului, in apropiere de punctul de belvedere a Bicajelului.

Se urca spre Poiana Surducului. Se continua drumul si se ajunge la capatul sudic al cheilor, se traverseaza o lunca mica si se urca abrupt pe Drumul Surducului. La capatul poienii se ajunge la drumul forestier Bicajel, numit si Poiana Vararilor. De aici se urca in saua Piatra Rosie, se traverseaza si se ajunge inapoi Harghita si in final in statiunea Lacu Rosu.

Marcaj traseu: linie galbena

Durata traseu: 3-4 ore

Distanta de parcurs: 10 km

Recomandari: traversarea Bicazului Mic pe timp ploios sau iarna-primavara poate fi problematicaSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lacu Rosu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Lacu Rosu - Cheile Bicazului - Saua Piatra Rosie - Lacu Rosu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.