Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Lacu Rosu – Gura Paraului Hasmas – Piatra Potcoavei – Poiana Alba din Lacu Rosu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lacu Rosu, Romania precum: adresa Traseul Lacu Rosu – Gura Paraului Hasmas – Piatra Potcoavei – Poiana Alba, program Traseul Lacu Rosu – Gura Paraului Hasmas – Piatra Potcoavei – Poiana Alba, preturi Traseul Lacu Rosu – Gura Paraului Hasmas – Piatra Potcoavei – Poiana Alba, localizare pe harta Traseul Lacu Rosu – Gura Paraului Hasmas – Piatra Potcoavei – Poiana Alba si alte detalii Traseul Lacu Rosu – Gura Paraului Hasmas – Piatra Potcoavei – Poiana Alba.

  • Locatie: Lacu Rosu, Harghita, Romania

Lacu Rosu (967 metri) – Valea Oii – Gura paraului Hasmas (1130 metri) – Piatra Potcoavei (1450 metri) – intersectia traseelor din Poiana Alba (1460 metri)

Traseul incepe din fata restaurantului Lacul Rosu, se merge prin parcarea din spatele debarcaderului, pana la drumul forestier Paraul Oii si se urca pe sosea la Cimitirul Eroilor. Se intra in padure, se trece pe langa o stana si se ajunge la podul paraului Hasmas, se urca pe creasta dintre paraurile Oii si Hasmasului pe un drum de tara.

Dupa un urcus de 200 metri se ajunge la un punct de belvedere, dupa care se vireaza spre dreapta si se intra in padure. Se ajunge pe creasta impadurita si apoi pe sub Piatra Potcoavei, la coltul Poienii Albe.

Marcaj traseu: linie albastra

Durata traseu: 2 ore 30 minute

Distanta de parcurs: 8 kmSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lacu Rosu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Lacu Rosu - Gura Paraului Hasmas - Piatra Potcoavei - Poiana Alba?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.