Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Orasul Victoria – La Sipot – Muchia Tarata – Cabana Podragu din Victoria, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Victoria, Romania precum: adresa Traseul Orasul Victoria – La Sipot – Muchia Tarata – Cabana Podragu, program Traseul Orasul Victoria – La Sipot – Muchia Tarata – Cabana Podragu, preturi Traseul Orasul Victoria – La Sipot – Muchia Tarata – Cabana Podragu, localizare pe harta Traseul Orasul Victoria – La Sipot – Muchia Tarata – Cabana Podragu si alte detalii Traseul Orasul Victoria – La Sipot – Muchia Tarata – Cabana Podragu.

  • Locatie: Victoria, Brasov, Romania

Orasul Victoria (540 metri) – La Sipot (1470 metri) – Muchia Tarata – Cabana Podragu (2136 metri)

Traseul incepe din orasul Victoria, pe soseaua spre combinat, se ajunge in Sumerna, se continua spre Cabana Arpas, se coboara spre firul raului Ucea. Se merge spre vaile Ucea Mare si Ucisoara apoi se urca moderat in creasta Piciorului Ucei. Apoi se ajunge in poienita La Seuta (1203 metri), se trece de Poiana La Aschii si se ajunge la izvorul La Sipot (1470 metri).

Se continua pe poteca spre vest, se urca in serpentine, se ajunge in Poiana Boldanului (1615 metri), se continua pe creasta, se depaseste Piscul lui Ban (1925 metri) prin est si se ajunge in Curmatura Lespezilor (1908 metri).

Traseul merge pana in Curmatura La Calea Carelor, se urca pronuntat pana sub varful Serpentinelor (2120 metri). Se continua dincolo de varful Custurii (2170 metri), apoi se trece de varfurilor La Paraul Cheii (2196 metri) si Preluncilor (2228 metri si 2236 metri) si se ajunge in saua larga Curma tura La Calea Carelor.

Urmeaza coborare spre Caldarea Podragu, se ajunge pe malul nordic al lacului Podragu de unde se urca usor la Cabana Podragu.

Marcaj traseu: banda albastra

Durata traseu: 7 ore 30 minute

Traseul nu este accesibil iarna.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Victoria, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Orasul Victoria - La Sipot - Muchia Tarata - Cabana Podragu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.