Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Orasul Victoria – Valea Arpasului – Lacul Podragel din Victoria, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Victoria, Romania precum: adresa Traseul Orasul Victoria – Valea Arpasului – Lacul Podragel, program Traseul Orasul Victoria – Valea Arpasului – Lacul Podragel, preturi Traseul Orasul Victoria – Valea Arpasului – Lacul Podragel, localizare pe harta Traseul Orasul Victoria – Valea Arpasului – Lacul Podragel si alte detalii Traseul Orasul Victoria – Valea Arpasului – Lacul Podragel.

  • Locatie: Victoria, Brasov, Romania

Orasul Victoria (540 metri) – Valea Arpasului – Lacul Podragel (1980 metri)

Traseul incepe din orasul Victoria spre Muchia Podragului, se atinge piciorul Piscului Podragu, dupa care se coboara spre vest – sud-vest.

Se traverseaza raul Arpasului, se ajunge la o padure de fag, apoi la doua poiene strabatute de paraie care curg din Muchia Albotei. Se iese la golul alpin si se traverseaza versantul estic al Albotei.

Se trece pe langa casa de vanatoare din Valea Arpasului (1250 metri), se continua spre sud, se ajunge la o stana inconjurata de mai multi bolovani uriasi, apoi se traverseaza firul apei pe malul estic, se intra in padure si urca pana se depaseste pragul glaciar inferior al caldarilor Arpasului.

Se depaseste punctul de confluenta ai paraului Podra gel cu apele Arpasului Mare, se continua mersul prin pasune pe malul drept al paraului Podragel si se urca pragul glaciar al Caldarii Podragel.

Dupa aproximativ 1 ora de urcus pe Valea Podragelului se ajunge la lacul Podragel (1980 metri). Apoi se continua urcusul spre sud, prin Curmatura dintre Lacuri (2270 metri) la Cabana Podragu (aproximativ 40 minute).

Marcaj: triunghi rosu pana la Muchia Podragului; pana la Lacul Podragel punct rosu.

Durata traseu: 6 ore 30 minute.

Recomandari: din culmea Podragului traseul nu este accesibil iarna.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Victoria, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Orasul Victoria - Valea Arpasului - Lacul Podragel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.