Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Paraul Goru – Varful Goru – Varful Lacauti din Nereju, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Nereju, Romania precum: adresa Traseul Paraul Goru – Varful Goru – Varful Lacauti, program Traseul Paraul Goru – Varful Goru – Varful Lacauti, preturi Traseul Paraul Goru – Varful Goru – Varful Lacauti, localizare pe harta Traseul Paraul Goru – Varful Goru – Varful Lacauti si alte detalii Traseul Paraul Goru – Varful Goru – Varful Lacauti.

  • Locatie: Nereju, Vrancea, Romania

Traseul Paraul Goru – varful Goru (1785m) – varful Lacauti (1777m)

Traseul incepe la confluenta Zabala – Goru, in amonte de cabanele Giurgiu, in locul unde s-a reamenajat o cabana silvica.

La inceput se urca pe firul paraului Goru, apoi pe versantul sudic al celui mai inalt masiv vrancean, pe o poteca orientata spre dreapta.

Cand se ajunge in preajma varfului Goru, se strabate o padure deasa de molid. Accesul varfului este foarte riscant in conditii de ceata, din cauza disparitiei stalpilor de marcaj.

Marcaj traseu: cruce albastra

Durata traseu: 5 – 6 oreSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Nereju, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Paraul Goru - Varful Goru - Varful Lacauti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.