Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Paraul Rece – Cabana Trei Brazi – Cheile Rasnovului din Paraul Rece, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Paraul Rece, Romania precum: adresa Traseul Paraul Rece – Cabana Trei Brazi – Cheile Rasnovului, program Traseul Paraul Rece – Cabana Trei Brazi – Cheile Rasnovului, preturi Traseul Paraul Rece – Cabana Trei Brazi – Cheile Rasnovului, localizare pe harta Traseul Paraul Rece – Cabana Trei Brazi – Cheile Rasnovului si alte detalii Traseul Paraul Rece – Cabana Trei Brazi – Cheile Rasnovului.

  • Locatie: Paraul Rece, Brasov, Romania

Traseul Paraul Rece – Cabana Trei Brazi – Cheile Rasnovului, judetul Brasov

Traseul incepe de la Cabana Trei Brazi, spre Poiana Secuilor iar de aici se merge spre nord-vest, spre versantul stang al vailor Tocilita Mare si Tocilita Mica, dupa care pe versantul vestic al Muchiei Oii.

Se traverseaza Valea Tocilita, se coboara apoi pe drumul forestier de pe Valea Cheii si se urca spre Spinarea Calului, la est. Se traverseaza Paraul Cheii printr-o vale si se ajunge la Cheile Rasnovului.

Pentru retur se foloseste acelasi drum forestier si poteca de pe Valea Tocilitei, pentru ca apoi sa se urmeze traseul pe sub varful Dealul cu Mesteacan (1.025 metri), de unde se coboara intr-o poiana. Se merge pe sub Culmea Morarului si apoi spre Cabana Secuilor. Din Paraul Rece drumul coboara spre Paraul Mic (Pietrosul), apoi urca versantul vestic al muntelui Moraru.

Traseul urca pana la cabana Trei Brazi (1.128 metri) iar apoi coboara peste Muntele Morarului pana la Paraul Pietrosu.

Marcaj: cruce albastraSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Paraul Rece, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Paraul Rece - Cabana Trei Brazi - Cheile Rasnovului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Vila Ambient
Cristian, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Vila Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.