Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Predeal – Clabucet – Cabana Garbova – Azuga din Predeal, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Predeal, Romania precum: adresa Traseul Predeal – Clabucet – Cabana Garbova – Azuga, program Traseul Predeal – Clabucet – Cabana Garbova – Azuga, preturi Traseul Predeal – Clabucet – Cabana Garbova – Azuga, localizare pe harta Traseul Predeal – Clabucet – Cabana Garbova – Azuga si alte detalii Traseul Predeal – Clabucet – Cabana Garbova – Azuga.

  • Locatie: Predeal, Brasov, Romania

Traseul Predeal – Clabucet – Cabana Garbova – Azuga

Traseul incepe de la Cabana Clabucet Sosire de langa Predeal si se urca pe jos sau cu telescaunul pana la Clabucet Plecare.

Se coboara spre sud pana la Cabana Garbova apoi se urmareste poteca pe culmea nordica a Clabucetului Taurului, continuandu-se urcusul spre varful Clabucetul Taurului (1.586 metri).

Se coboara spre dreapta, apoi se urca pe culmea sud-vestica a Clabucetului Taurului pana in Poiana Mare. Se mai urca usor apoi se coboara spre Azuga, ajungand in soseaua nationala, la capatul nordic al orasului.

Marcaj traseu: triunghi albastruSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Predeal, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Predeal - Clabucet - Cabana Garbova - Azuga?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Ambient
Brasov, Brasov

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Ambient

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.