Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Saua Golici (Muntele Coza) – Paraul Mioarele – Comuna Barsesti din Tulnici, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tulnici, Romania precum: adresa Traseul Saua Golici (Muntele Coza) – Paraul Mioarele – Comuna Barsesti, program Traseul Saua Golici (Muntele Coza) – Paraul Mioarele – Comuna Barsesti, preturi Traseul Saua Golici (Muntele Coza) – Paraul Mioarele – Comuna Barsesti, localizare pe harta Traseul Saua Golici (Muntele Coza) – Paraul Mioarele – Comuna Barsesti si alte detalii Traseul Saua Golici (Muntele Coza) – Paraul Mioarele – Comuna Barsesti.

  • Locatie: Tulnici, Vrancea, Romania

Saua Golici (Muntele Coza) – paraul Mioarele – paraul Alunu – comuna Barsesti (430 metri), judetul Vrancea

Traseul leaga extremitatea vestica a Masivului Coza si valea Mioarele iar marcajul este aplicat numai pe poteci. Traseul incepe din curmatura adanca a Cozei (punctul Golici), poteca strabatand etajul de conifere al padurii, apoi pe cel de amestec. Se ajunge la Cascada din Horn, se merge pe drumul forestier de unde incepe paraul Coza, apoi se ajunge la cabana Mioarele, la brigada Alunu (la confluenta Coza-Alunu) si dupa o serie de serpentine se ajunge la cantonul silvic Fundatura.

Se coboara pe drumul comunal 84, de pe Dealul Pietricele apoi pe platoul de culme al Dealului Dumbrava, aflat intre vaile Putna si Leadova. Se trece pe langa un izvor captat si se ajunge in DN 2D, in comuna Barsesti.

Marcaj: punct galben, numai in tronsonul Golici – paraul Mioarele; aproximativ 30 km drum forestier continuat cu DC 84, nemarcate.

Durata traseu: 1 ora pe marcaj, 6 ore pe drum.Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tulnici, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Saua Golici (Muntele Coza) - Paraul Mioarele - Comuna Barsesti?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.