Vizualizezi pagina locatiei de activitati Traseul Tarcau – Varful Nascalat – Cabana Piatra Singuratica din Tarcau, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tarcau, Romania precum: adresa Traseul Tarcau – Varful Nascalat – Cabana Piatra Singuratica, program Traseul Tarcau – Varful Nascalat – Cabana Piatra Singuratica, preturi Traseul Tarcau – Varful Nascalat – Cabana Piatra Singuratica, localizare pe harta Traseul Tarcau – Varful Nascalat – Cabana Piatra Singuratica si alte detalii Traseul Tarcau – Varful Nascalat – Cabana Piatra Singuratica.

  • Locatie: Tarcau, Neamt, Romania

Tarcau – comuna Lunca De Jos – Varful Nascalat – cabana Piatra Singuratica

Traseul incepe din gara Tarcau si este calea de acces spre Masivul Hasmas. Se merge pe soseaua asfaltata, apoi pe drumul comunal pe malul Trotusului, patrunzand pe Valea Intunecoasa.

Se merge pana la confluenta paraului Mogyoros cu paraul Hotarului, se depasesc cateva colibe, se ajunge in Chinga Sei, unde este construita Crucea Condra.

De aici se depaseste cota 1501, varful Salamas si se ajunge la primul varf al Nascalatului. Se coboara apoi de-a lungul unei poteci pastorale pana in Poiana Tarcau, intinsa intre saua Sacadat si Varful Stancilor (Tarcau).

De aici se parcurg cateva poieni alungite spre varful Ocsem (Fratele), denumit si Piatra Ascutita (1707 metri). Ultima parte a drumului coboara prin padure, apoi urca si ajunge intr-o zona mlastinoasa. Se trece pe langa niste turnuri de calcare ale Pietrei Singuratice si in final se ajunge la cabana Piatra Singuratica.

Marcaj traseu: Tarcau – Lunca De Jos – Crucea Condra – cruce rosie

Crucea Condra – cabana Piatra Singuratica – banda rosie

Durata de parcurgere: 7 oreSursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tarcau, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Traseul Tarcau - Varful Nascalat - Cabana Piatra Singuratica?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.