Vizualizezi pagina locatiei de activitati Zona de Agrement Luna-Ses din Negresti Oas, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Negresti Oas, Romania precum: adresa Zona de Agrement Luna-Ses, program Zona de Agrement Luna-Ses, preturi Zona de Agrement Luna-Ses, localizare pe harta Zona de Agrement Luna-Ses si alte detalii Zona de Agrement Luna-Ses.

  • Locatie: Negresti Oas, Satu Mare, Romania

Zona de agrement Luna-Ses reprezinta o zona de recreere, agrement si turism montan de interes local si judetean, cu caracter sezonier (vara, in special la sfarsit de saptamana).

Zona este situata la 8 km de Negresti Oas, pe drumul national care leaga Satu Mare de Sighetu Marmatiei, in pitoreasca Tara a Oasului, pe cursul superior al paraului Talna Mare. Are o suprafata de cca. 250 ha, aflandu-se la o altitudine medie de 500 m, la baza pantelor nordice ale Varfului Pietroasa (1.201 m) si ale Muntelui Mic (1.013 m).

Exista posibilitati de campare sau de cazare la cabana silvica cu cca. 15 locuri. Se pot realiza si drumetii montane pe trasee marcate. Aici se gasesc si zvoare de apa minerala bicarbonatata, indicate in afectiuni digestive si diabet zaharat. Pe Varful Pietroasa se afla Monumentul natural Sfinxul Oasului, o ciudata forma de roca vulcanica.

Se are in vedere dezvoltarea in aceasta zona a unei statiuni turistice pentru practicarea sporturilor de iarna, care sa devina “kilometrul zero al turismului satmarean”.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Negresti Oas, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Zona de Agrement Luna-Ses?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.