Nu ai timp sa dai zeci de telefoane in cautarea pensiunii sau hotelului potrivit pentru vacanta ta? Atunci completeaza formularul de pe aceasta pagina cu preferintele tale si vei primi, in scurt timp, cele mai bune oferte de cazare din Romania, din partea hotelierilor parteneri ai Portalturism.com.

Informatii cerere oferta

  • Vrei sa te relaxezi pentru o perioada intr-o pensiune sau intr-un hotel din zonele turistice ale Romaniei, dar ai un animal de companie si nu stii daca va fi acceptat de hotelieri?
  • Vrei sa organizezi un team building dar nu ai timp sa rasfoiesti toate anunturile de pe portal in cautarea unitatii potrivite?
  • Vrei sa dai o petrecere dar nu stii daca proprietarii accepta zgomotul?
  • Te-ai hotarat tarziu si nu vrei sa dai zeci de telefoane doar pentru a primi raspunsuri cum ca nu mai sunt camere libere?

Daca raspunsul la toate intrebarile de mai sus e DA, atunci foloseste formularul din aceasta pagina pentru a trimite o cerere de oferta de cazare catre toti proprietarii de unitati turistice din zona in care vrei sa mergi. Poti alege o anumita zona turistica, un anumit judet sau o anumita localitate. Cererea ta va fi transmisa prin email catre hotelierii inregistrati pe Portalturism.com, care iti vor raspunde in functie de disponibilitatile lor. Iar tu vei alege oferta care ti se potriveste fara a mai da nenumarate telefoane.

Cere o oferta de cazare de la proprietarii de unitati turistice, parteneri ai Portalturism.com

Nota: Acest formular va fi transmis tuturor hotelierilor inregistrati pe Portalturism.com, din zona turistica, judetul sau localitatea selectata de tine. Va rugam sa completati toate campurile solicitate cu date exacte, pentru a putea primi un raspuns cat mai apropiat de preferintele dvs.

Date contact

Introdu numele tau

Introdu numarul tau de telefon

Detalii cerere

Alege zona turistica, judetul sau localitatea.


Introdu preferintele tale in legatura cu unitatea de cazare (Ex. specifica un tarif minim sau maxim, un numar minim de stele/margarete sau anumite facilitati obligatorii: sa aiba camere cu baie proprie, living spatios, piscina, bucatarie proprie, internet wireless, teren de sport, sa accepte animale de companie, etc.)