Oferta cazare Apartament Alara, cazare Mamaia Nord, cazare Constanta, cazare Litoral, pensiuni Constanta, pensiuni Litoral.

Cazare Litoral - Mamaia Nord, Constanta

  • Locatie: Mamaia Nord, Constanta
  • Adresa: Mamaia Nord, str. D25, nr. 5 (la aproximativ 7.8 km de centrul localitatii Mamaia)
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 4

Apartament Alara doreste sa va asigure o vacanta de neuitat, asigurandu-va un confort maxim intr-un complex rezidential de lux aflat la malul Marii Negre din statiunea Mamaia Nord.

Apartamentul este situat la etajul 3 in Complex Onix Blue (finalizat in 2019), la numai 100m de plaja privata a acestui complex. In interiorul complexului puteti gasi un magazin mixt, precum si o cafenea. Apartamentul este mobilat si utilat.

Dormitorul dispune de un pat de 1.60/2m, televizor, un dressing generos, bucataria este utilata astfel incat sa multumeasca orice gospodina, expresor cafea, sandwich maker, cuptor cu microunde, cana electrica, frigider, masina de spalat, precum si tacamuri si vesela. In living avem o canapea extensibila de 1.50/2m, un televizor LED full HD curbat, loc de servit masa. Apartamentul dispune de retea internet nelimitat Wifi precum si cablu tv.

Totodata, din apartament, aveti acces si catre o terasa generoasa cu vedere la mare si catre curtea interioara a complexului. Asiguram si loc de parcare. Complexul este pazit, iar accesul se face doar pe baza de legitimatie, pe care o primiti in momentul cazarii. Blocul dispune de rampa pentru acces persoane cu dizabilitati si lift.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Apartament Alara

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.