Oferta cazare Apartament Carpathian Residence, cazare Brasov, cazare Brasov, cazare Transilvania, pensiuni Brasov, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Brasov, Brasov

  • Locatie: Brasov, Brasov
  • Adresa: Brasov, str. Carpatilor, nr. 44
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 2

Acest apartament nou de 2 camere, ultramodern, ideal pentru 2-4 persoane, este situat la etajul 3 intr-un complex rezidential nou construit in 2015.

Se afla la o distanta de 2,4 km de centrul istoric, 2,5 km de Biserica Neagra si de Sinagoga.

Este un apartament spatios, luminos, de 55 mp, impartit intr-o camera de zi cu un coltar mare extensibil, o bucatarie open-space, complet utilata si un dormitor cu pat matrimonial. In ambele camere exista TV LCD, internet wireless de mare viteza. Apartamentul dispune de o baie spatioasa, cu bideu, WC si cada.

Este posibila parcare publica gratuita in fata imobilului, iar langa se afla un supermarket. Statia de autobuz se afla la 50 m de locatie, facand foarte facila legatura cu centrul orasului.

Speram sa va simtiti ca acasa in apartamentul nostru. Aici veti gasi tot ce va este necesar unui sejur confortabil: ustensile de bucatarie, ceaiuri, cafea, articole de toaleta, prosoape, lenjerie de pat, masa si fier de calcat.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Apartament Carpathian Residence

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.