Oferta cazare Apartament Casa Liszt, cazare Brasov, cazare Brasov, cazare Transilvania, pensiuni Brasov, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Brasov, Brasov

  • Locatie: Brasov, Brasov
  • Adresa: Brasov, str. Poarta Schei, nr. 13
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 2

Casa Liszt este un apartament cochet, aflat n Poarta Schei din Braov. La doar 20 de metri distan de cea mai ngust strad din Europa, strada Sforii, locaia ofer un cadru original i un mediu linitit, ntr-o zon istoric unic ce i spune propria poveste.

Reprezint locaia ideal pentru cupluri, persoane care cltoresc singure, oameni de afaceri, precum i pentru familii mpreun cu copii. Am ales denumirea de Casa Liszt dup marele compozitor, care fiind influenat de muzica popular romneasc a compus i o rapsodie romn.

Apartamentul are 2 camere cu o capacitate de cazare de 4 persoane, se afl la 3 minute de centrul oraului, 7 minute de captul de linii din Livada Potei (de unde se poate lua autobuzul ctre orice destinaie, inclusiv ctre binecunoscuta staiune Poiana Braov), la 10 minute de pia i 15 minute cu autobuzul din Gara Central (de unde se poate lua autobuzul 4 pentru a se ajunge aproape de locaie /route/4/tour/timetable/). n imediata vecintate se afl Piaa Sfatului, centrul i inima oraului Braov, ora construit ntr-un complex de stiluri arhitecturale. n jurul acestei piei se pot identifica mai multe obiecive turistice precum: strada pietonal Republicii, Biserica Neagr, Poarta Ecaterinei denumit din vechime i ‘Poarta Valah’ singura intrare a romnilor de odinioar n oraul vechi, terase i restaurante pentru toate gusturile, Casa Mureenilor i multe altele.

Localizat nspre partea de sud a oraului se afl la nlime, vechea Cetate a Braovului iar de la poalele Tmpei se poate lua cabina ce conduce ctre vrf de unde oraul Kronstadt se poate contempla cu vechi i nou.

Facilitati unitate

  • acces la bucatarie acces la bucatarie
  • frigider in unitate frigider in unitate
  • internet wireless internet wireless
  • tv in living tv in living

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Apartament Casa Liszt

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.