Oferta cazare Apartament in Casa Charlot *, *cazare Brasov, cazare Brasov, cazare Transilvania, pensiuni Brasov, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Brasov, Brasov

  • Locatie: Brasov, Brasov
  • Adresa: Brasov, str. Aurel Vlaicu, nr. 45
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 4

Casa Charlot este situata in zona centrala, la 10 min. de Centrul vechi al Brasovului, cu acces usor la alte puncte de atractie (Aqua Park, Dealul Cetatii, Sub Tampa, s.a).

Spatiul oferit spre inchiriere este un apartament compus din 2 camere , dormitor si camera de zi, bucatarie, baie, hol.

Apartamentul este la casa cu curte comuna, recent renovat , mobilat, si utilat, pentru a asigura confort si ambient placut pentru clienti.

Dormitorul are un pat matrimonial , pentru a asigura relaxarea si rasfatul oaspetilor ; in camera de zi avem un coltar extensibil care poate fi folosit pentru doi copii sau inca doi adulti.

Bucataria este dotata cu frigider, cuptor cu microunde, cafetiera, incalzitor de apa, toaster, vesela si tacamuri, cesti si pahare, alte ustensile. Baia este prevazuta cu dus, si se asigura prosoape si uscator de par.

De asemenea apartamentul are WI-FI si TV , incalzire cu calorifere.Asiguram si lenjerie de pat , cat si unele produse consumabile ( sapun lichid , hartie igienica, s.a.)

Parcarea este asigurata in curte sau pe trotuar , in fata imobilului. Pretul se poate modifica, in functie de numarul de persoane.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Apartament in Casa Charlot

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.