Oferta cazare Apartament Rosenau Studio, cazare Rasnov, cazare Brasov, cazare Culoarul Rucar-Bran, pensiuni Brasov, pensiuni Culoarul Rucar-Bran.

Cazare Culoarul Rucar-Bran - Rasnov, Brasov

  • Locatie: Rasnov, Brasov
  • Adresa: Rasnov, soseaua Branului, nr. 12
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 2

Pentru cei ce doresc sa petreaca un sejur de neuitat la Rasnov punem la dispozitie o mansarda moderna, formata dintr- un dormitor spatios, chicineta si baie.

Locatia ofera intimitate, in plus va puteti relaxa pe o terasa acoperita, cu loc de fumat. Dormitorul elegant cu pat matrimonial generos asigura un somn odihnitor, astfel incat organismul vostru sa fie pregatit pentru o noua zi plina de aventuri.

Apartamentul este destinat unui cuplu, cu pat matrimonial 200/160 cm, TV si internet wireless, si daca sunteti insotiti de un copilas, putem oferi pat suplimentar. Aveti la dispozitie o chicineta echipata cu frigider, cuptor cu microunde , espresor , fierbator apa, vesela si tacamuri, zona de luat masa. De asemenea, o baie privata cu cabina de dus si o terasa acoperita unde va puteti relaxa si lua masa in aer liber.

Statiunea turistica Rasnov cu multe obiective turistice de vizitat, este un nod de plecare catre principalele destinatii turistice din zona: Poiana Brasov, Predeal, zona Bran Moeciu, Zarnesti – Plaiul Foii si rezervatia de ursi, Brasov, locuri speciale cu relief variat si peisaje extraordinare.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Apartament Rosenau Studio

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.