Oferta cazare Apartament Zorelelor, cazare Constanta, cazare Constanta, cazare Litoral, pensiuni Constanta, pensiuni Litoral.

Cazare Litoral - Constanta, Constanta

  • Locatie: Constanta, Constanta
  • Adresa: Constanta, str. Zorelelor, nr. 26-30
  • Numar camere: 4
  • Maxim persoane: 12

Va invitam sa petreceti momente de neuitat in apartamentul nostru situat la 200 m de plaja din Constanta, Faleza Nord, la etajul 2 dintr-un bloc de numai 3 nivele, linistit.

Apartamentul are patru camere distincte, insa poate fi inchiriat si in regim de doua sau trei camere, doua bai, bucatarie mare, doua balcoane si un living open space, televizor in living, internet wireless gratuit, AC, centrala proprie.

Se asigura doar lenjeria de pat, considerandu-se ca prosoapele sunt obiecte intime cu care fiecare trebuie sa vina de acasa.

In camerele duble se accepta maxim doi adulti si doi copii (cu varste intre 0-5 ani), iar in living exista o canapea extensibila care mai poate gazdui doar doi adulti.

Copiii de peste 6 ani vor dormi in paturi separate si in camere separate.

Se accepta un singur copil cu varsta intre 14-15,99 ani, in camera dubla.

Copiii cu varsta peste 16 ani se considera adulti .

Apartamentul dispune de un singur patut pentru copil pe care vi-l punem la dispozitie gratuit.

Baia este complet dotata cu wc si cada spatioasa, apa calda permanent atat pe timp de vara cat si iarna.

Bucataria este spatioasa, dotata cu electrocasnice de foarte buna calitate, vesela, masina de spalat rufe si vase, aragaz, plita, frigider, etc.

Pe timp de vara se ajunge in 3 minute la o plaja imensa, dotata cu sezlonguri si beachbaruri de calitate, apa este minunata pentru o baie atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.

Apartamentul este situat la 300 m de Delfinariu, 1 km aproximativ de Mamaia, este situat in apropiere de un complex alimentar si de restaurantul Reyna, oferindu-va posibilitatea delectarii fie cu o mancare déjà preparata fie cu o masa gatita chiar de dvs in conditii foarte bune.

De asemenea se ajunge pe jos, in cca 10 minute la City Park Mall si Parcul Tabacariei, precum si la un mare LIDL.

De asemenea, apartamentul este ideal pentru doua familii de prieteni, oferind intimitate fiecarei familii si acces la baie proprie si bucatarie spatioasa, moderna, dotata cu toate electrocasnicele necesare dar poate fi inchiriat si numai pentru o familie, beneficiind de aceeasi intimitate si servicii foarte bune .
Nu acceptam animale de companie, iar din respect pentru urmatorii turisti, am sugera fumatorilor sa foloseasca doar balconul, fiind interzis fumatul in apartament.

Check- in – ora 14:00 in baza unei carti de identitate valabile. Check- out – ora 11:00.

La rezervare, se va achita un avans de minim 30% din valoare, avans ce nu se returneaza in situatia renuntarii la cazare. Diferenta de plata se face la check in, tarifele incluzand doar cazare.
Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii.

Vezi unitatea pe harta

Apartament Zorelelor

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.