Oferta cazare Cabana Doftana, cazare Valea Doftanei, cazare Prahova, cazare Valea Prahovei, pensiuni Prahova, pensiuni Valea Prahovei.

Cazare Valea Prahovei - Valea Doftanei, Prahova

  • Locatie: Valea Doftanei, Prahova
  • Adresa: Valea Doftanei, sat Tesila, str. Dulgherilor, nr. 231A
  • Numar camere: 5
  • Maxim persoane: 10

Cabana este situata la o distanta de aproximativ 27 km de centrul orasului Campina, urmandu-se drumul spre Localitatea Valea Doftanei. Traseul este de o deosebita frumusete datorita faptului ca drumul este pozitionat paralel cu raul Doftana, traversand Cheile Brebului, apoi Barajul Paltinu unde aveti posibilitatea sa faceti popas pentru un moment de relaxare, intr-un cadru natural deosebit. De aici mai aveti de parcurs 6 km pana la Cabana Doftana.

Capacitate: 12 adulti in 5 spatii de cazare.

Cabana Doftana va invita sa petreceti un sejur in cursul saptamanii sau weekend, doar integral, unui singur grup, pentru minim 2 nopti.

Aceasta dispune la parter de living (sala de mese), bucatarie utilata, o baie si o camera dubla. La etaj se afla 3 dormitoare, fiecare cu par dublu (2 dormitoare au baie proprie + o baie comuna pe hol).

La mansarda avem 2 paturi duble, un loc ideal pentru relaxare. La exterior dispunem de o terasa, foisor cu gratar acoperit, mese din lemn rustice, leagan, spatiu si parcare proprie.

Dotari:
- Smart TV in living
- televizor in fiecare camera
- internet wireless
- televiziune prin cablu
- incalzire centrala proprie (la parter dispunem si de incalzire in pardoseala)
- sistem audio

Nu acceptam animale de companie!

Va asteptam cu drag!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Cabana Doftana

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.