Oferta cazare Cabana Valea Alunisului *, *cazare Rachitele, cazare Cluj, cazare Muntii Apuseni, pensiuni Cluj, pensiuni Muntii Apuseni.

Cazare Muntii Apuseni - Rachitele, Cluj

  • Locatie: Rachitele, Cluj
  • Adresa: Rachitele, str. Principala, nr. 474
  • Numar camere: 5
  • Maxim persoane: 10

Cabana Valea Alunisului este situata in satul Rachitele jud Cluj, la o distanta de 80 km de Cluj Napoca si 30 km de Huedin.

Cabana dispune de 5 dormitoare, din care 3 dormitoare cu pat matrimonial si pat de o persoana si doua dormitoare doar cu pat matrimonial.

De asemenea exista 2 bai ( una la parter una la etaj), doua living-uri( unul la parter si unul la etaj) si o bucatarie la parter complet utilata ( frigider, plita si cuptor electric, cuptor cu microunde, aparat de cafea, prajitor de paine, Sandwich maker, vesela completa).

Camerele sunt prevazute cu balcon, fiecare camera dispune de televizor si internet Wi-Fi, iar incalzirea cabanei se face cu centrala pe lemne. Curtea cabanei de aproximativ 2000 m dispune de un foisor inchis prevazut cu gratar, cuptor, ceaun si semineu, de asemenea in curte este un ciubar din lemn ( mini piscina rustica) sauna, balansoar si loc de joaca pentru copii.

Cabana se inchiriaza doar integral, cu disponibilitate pe tot parcursul anului.

Va asteptam sa petreceti timpul liber la cabana noastra intr-o atmosfera calda si primitoare unde va oferim confortul de acasa intr-o zona pitoreasca de munte.

Obiective turistice: Cascada Valul Miresei, Pietrele Albe, lacul Belis Fantanele situat la 20 de km de unitatea noastra.

Va asteptam cu drag!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Cabana Valea Alunisului

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.