Oferta cazare Camere de inchiriat Flori Haus, cazare Saschiz, cazare Mures, cazare Transilvania, pensiuni Mures, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Saschiz, Mures

  • Locatie: Saschiz, Mures
  • Adresa: Saschiz, str. La Cetate, nr. 255
  • Numar camere: 2
  • Maxim persoane: 6

Din dorinta de a oferi altor oameni frumusetea din Saschiz, linistea diminetilor de primavara si mirosul imbietor al toamnei, am decis transformarea zonei de exterior in 2 camere pentru oaspeti.

Camerele sunt spatioase, create integral in 2019, si dispun de toate facilitatile – patul imens cu 2 perne comode gata sa te infasoare, dulap si sertare pentru depozitarea hainelor, precum si un TV in caz ca te mai tin ochii.

O bucatarie simpatica, dotata, sta la dispozitia oaspetilor pentru pregatirea mesei sau depozitarea alimentelor la rece. Curtea este in continua dezvoltare deoarece ne dorim sa transformam aceasta zona intr-un foisor/loc de luat masa si stat in tihna.

Va asteptam cu drag la Saschiz, este o zona superba si perfecta de relaxare si conectarea la natura! In apropierea locatiei Flori Hause se afla Biserica Fortificata din Saschiz unde ai acces la multe evenimente/festivaluri.
La cativa km te asteapta minunata Sighisoara sau autenticul Viscri. Intreaba-ne despre zona, sigur stim sa te indrumam!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Camere de inchiriat Flori Haus

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.