Oferta cazare Casa Christalina, cazare Bran, cazare Brasov, cazare Culoarul Rucar-Bran, pensiuni Brasov, pensiuni Culoarul Rucar-Bran.

Cazare Culoarul Rucar-Bran - Bran, Brasov

  • Locatie: Bran, Brasov
  • Adresa: comuna Bran , sat Predelut, str. Bisericii, nr. 24
  • Numar camere: 3
  • Maxim persoane: 6

Situata intr-o zona linistita a Branului („Mica Elvetie”, cum mai este denumit), dar in acelasi timp la mai putin de 2 Km de Castelul Bran, Casa Christalina ofera o priveliste cu adevarat „montana”.

Fie ca va relaxati (meditati) in fata Semineului din Livingul spatios, langa Focul de lemne ce trosnesc placut si relaxant, fie ca doriti sa va racoriti pe terasa generoasa a Casei (la aerul racoros si curat al acestei zone montane), privelistea ce se dezvaluie privirii este cu adevarat deosebita, „pentru toate gusturile”, fiecare putand alege, astfel, unde sa-si focuseze privirea :

– fie in prim-planul locului (catre „amfiteatrul” vegetatiei crescute in panta, in fata Casei, la copacii rasfirati spre Vale sau pe delusoarele invecinate ce contureaza, astfel, discrete si delicate poieni aflate tot „in panta”) ;

– intr-un plan ceva mai indepartat, cu dealuri si paduri placute privirii (Dealul Magura Branului) ;

– sau pe panorama de ansamblu, din care puteti alege unde sa fixati privirea : pe intregul Masiv al Muntilor BUCEGI (sau doar pe CASTELUL BRAN, foarte bine vizibil), unde „Varful OMU” este deja prefigurat… apoi putem echilibra imaginea masiva a Bucegilor cu imaginea „Zidurilor de Cetate” ale Masivului PIATRA CRAIULUI, din partea opusa (unde vom putea vizualiza si celalalt Varf montan cu nume asemanator, deloc intamplator, „La OM” sau „Varful Baciului”).

(Pentru cei comozi, este suficient doar sa arunce o privire pe fereastra/ferestrele livingului Casei, pentru a se bucura de acelasi peisaj.)

Ce mai ofera aceasta „oaza de liniste”, alaturi de terapeuticul peisaj, evidentiat mai sus

– Liniste si in interiorul Casei si al camerelor. De aceea, camerele de cazare, desi sunt dotate cu conditiile standard moderne de cazare (inclusiv cu bai noi, complet utilate), NU sunt dotate cu (sursa de poluare informationala actuala) televizoare.

– In schimb, serile oferim, in livingul generos al Casei, video-proiectii cu filme si documentare de dezvoltare personala si holistica a Fiintei.

– Internet wire-less, cu o buna acoperire pentru aceasta zona montana, retrasa.

– Muzica ambientala de relaxare, in livingul Casei.

– Acces la Biblioteca Centrului (la carti de spiritualitate, auto-cunoastere, dezvoltare personala si multi-dimensionala a Fiintei).

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Casa Christalina

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.