Oferta cazare Casa cu Amintiri *, *cazare Ocna Sugatag, cazare Maramures, cazare Maramures, pensiuni Maramures, pensiuni Maramures.

Cazare Maramures - Ocna Sugatag, Maramures

  • Locatie: Ocna Sugatag, Maramures
  • Adresa: Ocna Sugatag, sat Ocna Sugatag, str. I.l.caragiale, nr. 18
  • Numar camere: 5
  • Maxim persoane: 10

Un loc de popas pentru drumetul ostenit de mult prea agitata viata cotidiana si in acelasi timp un punct de plecare in hoinareala spre descoperirea intregului Maramures Istoric.

Aflata in statiunea balneoclimatica Ocna Sugatag si la 6 km de satul Breb, inca pastrator de traditii autentice maramuresene, Casa cu Amintiri, va ofera intr-o imbinare placuta a traditionalului cu modernitatea, un loc de hodina, unde sa va incarcati si infrumusetati sufletul cu frumosul acestui ‘’colt de rai’’ numit Maramures.

Asezata la colt de strada, locatia poseda doua intrari si o gradina de aproximativ 3 ari. Casa este structurata pe doua nivele, unde la etaj sunt 4 dormitoare, fiecare cu baie proprie si un balcon pentru cafeluta de dimineata iar la parter living-ul, orientat spre 5 directii: un ’’colt’’ amenajat in stil traditional, un alt ’’colt’’ de lectura, legatura prin satelit cu lumea mare (smart-tv si wi-fi), bucataria echipata cu cele necesare (aparatura, vesela, etc), masa pentru servirea bucatelor; sa nu uitam de baia de serviciu dotata cu masina de spalat rufe. In exterior, terasa va imbie sa folositi gratarul ori ’’cuptioru’’ pentru satisfacerea poftelor culinare.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Casa cu Amintiri

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.