Oferta cazare Casa De Oaspeti Buzila *, *cazare Dorna Candrenilor, cazare Suceava, cazare Bucovina, pensiuni Suceava, pensiuni Bucovina.

Cazare Bucovina - Dorna Candrenilor, Suceava

  • Locatie: Dorna Candrenilor, Suceava
  • Adresa: Dorna Candrenilor, sat Poiana Negrii, str. Poiana Negrii, nr. 608 (la aproximativ 9.0 km de centrul localitatii Vatra Dornei)
  • Numar camere: 4
  • Maxim persoane: 8

Cunoscuta indeosebi pentru peisajele naturale fascinante si pentru manastirile din zona, Bucovina este un adevarat depozitar de comori pentru turistii care ajung sa o descopere. Printre comorile sale se afla satul pitoresc Poiana Negrii, comuna Dorna Candrenilor, din Tara Dornelor, unde traditia este la ea acasa.

Casa de oaspeti Buzila este o oaza de liniste, loc de refugiu in mijlocul naturii, situat pe plaiuri mioritice cu privelisti de legenda, imbogatind, cu prezenta ei, un mic coltisor de rai, dimineata va va intampina maretia muntilor din jur.
Punem la dispozitia turistilor 4 camere duble dotate cu Tv si acces la internet, living, o bucatarie complet utilata si baie pe hol. In curte veti gasi un foisor de vara dotat cu cuptor, gratar si plita si numai buna pentru scrijele.
Ospitalitatea bucovineana este dovedita si de bucataria traditionala. La micul dejun puteti servi preparate din ferma proprie specifice bucatariei noastre: lapte proaspat, placinte poale in brau, afinata, dulceturi din fructe de padure, branzeturi, zacusca de hribi.

Resursele turistice naturale sunt de o mare varietate: izvoarele cu ape minerale, puritatea aerului, variatiile moderate ale temperaturii si presiunii atmosferice, generand un climat tonifiant asupra sistemului nervos, oferind un excelent mediu de revitalizare.
Iubitorii de munte se pot aventura pe drumetii in Parcul National Calimani, vizita Rezervatia 12 Apostoli sau varful Ousoru (1639 m), cules de ciuperci.Pe timp de iarna pot fi organizate plimbari cu sania trasa de cai, punem la dispozitie saniute pentru copii si iubitorii de schi se pot aventura pe partiile din Vatra Dornei.
Locatia se afla la 16 km de Vatra Dornei in satul statiune turistica Poiana Negrii. Nu se accepta animale de companie.

Va asteptam cu drag!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Casa De Oaspeti Buzila

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.