Oferta cazare Casa Larisa, cazare Hunedoara, cazare Hunedoara, cazare Transilvania, pensiuni Hunedoara, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Hunedoara, Hunedoara

  • Locatie: Hunedoara, Hunedoara
  • Adresa: Hateg, str. Nalat Vad, nr. 20
  • Numar camere: 2
  • Maxim persoane: 5

Daca doriti sa fugiti de agitatia orasului si sa va bucurati de un moment de liniste si de aerul proaspat al muntilor (1,5 km fata de centrul orasului), va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul.
Va punem la dispozitie, intr-o casa noua, o camera tripla si una dubla matrimoniala, dotate cu TV, WI-FI, avand frigider si baie pe hol. De asemenea aveti acces la bucatarie, sala de mese, terasa.

Oferim seriozitate si o cerem la randul nostru, de aceea va informam de faptul ca check-in-ul se face dupa ora 14:30 (cu mentiunea ca se poate face si mai repede in cazul in care camera a fost eliberata devreme), iar check-out-ul se face pana la ora 11:30.

Intrucat nu cerem avans in momentul rezervarii, va rugam sa va confirmati sosirea telefonic pana la ora 15:00 a zilei in care urmeaza sa va cazati. Lipsa acestei confirmari va fi considerata ca si o anulare a rezervarii in cauza.

Casa se afla la:
-15 km de Manastirea Prislop;
-30 km de partia de ski Rausor
-12 km de Ulpia Traiana
-5 km de Rezervatia de zimbri
-12 km de Biserica Densus (cea mai veche biserica din tara)
-in apropiere de parcul National Retezat

Detalii tarife

Tarif unitate

Tarif inchiriere integrala pe noapte: 170 RON


Cerere Rezervare

Avantajele completarii cererii


Tarifele afisate sunt valabile pentru o noapte de cazare.
Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si tarifele unitatilor de cazare de pe site si cele oferite de proprietarii unitatilor. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite de la proprietarii unitatilor de cazare.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Casa Larisa

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.