Oferta cazare Casutele, cazare Moeciu, cazare Brasov, cazare Culoarul Rucar-Bran, pensiuni Brasov, pensiuni Culoarul Rucar-Bran.

Cazare Culoarul Rucar-Bran - Moeciu, Brasov

 • Locatie: Moeciu, Brasov
 • Adresa: comuna Moeciu, sat Moieciu de Jos, nr. 500A
 • Numar camere: 4
 • Maxim persoane: 8

Casutele din Poiana Moieciu sunt situate intr-un cadru mirific cu vedere spre muntii Piatra Craiului, oferind privelisti de o neasemuita frumusete, langa liziera padurii, pe un teren de 37. 000 mp, cu relief diversificat (poiana unde sunt amplasate casutele si zona de deal), la dispozitia turistilor.
La Casutele din Poiana Moieciu veti fi inconjurati de pomi fructiferi, padure de fag si brad, spatiu verde generos, aer proaspat, raul Moieciu ce strabate proprietatea, acestea fiind doar cateva dintre atu-urile care ne recomanda ca destinatie ideala pentru iubitorii de confort in mijlocul naturii.
Atmosfera calda si plina de intimitate face ca fiecare clipa petrecuta la Casutele din Poiana Moieciu sa fie una de neuitat. Lasati-le sa devina oaza dumneavoastra de liniste, locul de refugiu in mijlocul naturii, atunci cand simtiti nevoia unei infuzii de aer curat, energie pozitiva, optimism si buna dispozitie.
Fauna si flora bogata din imprejurimi ofera ochiului imagini care odata intiparite in minte, te fac sa revii mereu la Casutele din Poiana Moieciu.
Chiar daca pentru un scurt sejur sau o vacanta ndelungata, Casutele din Poiana Moieciu este locul ideal n care mpreuna cu familia, grupul de prieteni, v puteti odihni, distra avand la dispozitie tot confortul si toate utilitatile necesare pentru petrecerea timpului ntr-un mod placut si relaxant.
Intr-un tinut plin de frumusete si magie, pe mirifica vale a raului Moieciu, se afla Casutele din Poiana Moieciu si pentru ca stim cat de pretios este timpul dumneavoastra liber, va invitam sa profitati de el la maxim.

Aici va veti putea caza in 3 casute, astfel:
- 2 casute(1 si 2), fiecare dintre ele fiind compusa din 1 camera (30ox350), baie si bucatarie, frigider, tv prin cablu, acces internet wireless (wi-fi);
- 1 casuta (3) compusa din 2 camere avand fiecare dimensiunea de (40ox400), 1 baie si hol, frigider, tv prin cablu, acces internet wireless (wi-fi);
- In casuta 1 si 2 se pot caza cate 2 adulti (4 persoane);
- In casuta 3 se pot caza 4 adulti (cate 2 persoane in fiecare camera si cate 1 copil). In casuta 3 cele 2 camere se pot suplimenta cu un pat pliant.

Veniti la Casutele din Poiana Moieciu sa ascultati un concert de liniste acompaniat de apa curgatoare de munte si pasarele ce-si au locuinta de vara in padure!

Modalitati de recreere:
- rummy, sah,
- drumetii pe dealurile din apropierea Casutelor
- foc de tabara
- vizitarea obiectivelor turistice importante din mprejurimi, de la Casutele din Poiana Moieciu aveti acces la cele mai importante obiective turistice din zona, dupa cum urmeaza :
- Cascada La Chisatoare, 6 Km
- Castelul lui Dracula din Bran, 3 Km
- Canionul Intre Prapastii din Zarnesti, 15 Km
- Cetatea Medievala din Rasnov, 16 Km
- Poiana Brasov, 30 Km
- Biserica Neagra din Brasov, 30 Km
- Pestera Dambovicioara, 30 Km
- Trasee turistice in Parcul National Bucegi, Cabana Curmatura

- In Casute Nu se fumeaza
- Cazarea incepe la ora 14:00 ; Predarea casutei se face pana la ora 12:00.

Foisor, gratar, mult spatiu verde, parcare pe proprietate.

Facilitati unitate

 • acces la bucatarie acces la bucatarie
 • frigider in unitate frigider in unitate
 • internet wireless internet wireless
 • parcare parcare
 • se accepta animale se accepta animale
 • terasa terasa

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Casutele

  Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.