Oferta cazare Complex Baia Baciului, cazare Slanic Prahova, cazare Prahova, cazare Valea Teleajenului, pensiuni Prahova, pensiuni Valea Teleajenului.

Cazare Valea Teleajenului - Slanic Prahova, Prahova

  • Locatie: Slanic Prahova, Prahova
  • Adresa: strada Baia Baciului nr. 16, Sl?nic, Prahova
  • Numar camere: 50
  • Maxim persoane: 100

Monument al naturii, stranduri cu apa sarata, piscine si locuri de joaca pentru copii, restaurant traditional romanesc (140 locuri) deschis tot timpul anului, o parcare de 100 de locuri. In perimetrul Baii Baciului se afla Muntele de Sare cu lacul Grota Miresei, rezervatie naturala unica in Europa.

Lacul Baia Baciului, cel mai mare din statiune, prezinta diferentieri ale gradului de mineralizare a apei de la suprafata catre adancime, astfel incat de la 2 m catre profunzime, lacul avand 15 m adancime, se ajunge la o mineralizare totala de 108,938 g saruri/l.

Totodata lacul Baia Baciului are un strat de namol cu o grosime maxima de 1,30 m si o rezerva de circa 2100. Compozitia chimica a namolului cuprinde substante minerale (sulfati, nitrati, sodiu, magneziu, potasiu, calciu, fier etc.), precum si reduse cantitati de substante organice. Pe marginea lacurilor de la Baia Baciului, Baia Porcilor si Baia Rosie sunt amenajate plaje pentru helioterapie. Baia Baciului are o suprafata de 6.100 mp. In incinta strandului se mai afla Lacul Miresei si lacul Baia Porcilor.

Lacul Miresei descoperit prin prabusirea Muntelui de sare are 1300 mp, adancime 32 m si un grad de salinitate de 260 g/l cu ape suprasaturate datorita prezentei lui intr-un masiv de sare. Este cercetat permanent de echipe stiintifice, gratie particularitatilor pe care le prezinta.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Complex Baia Baciului

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.