Oferta cazare Complex Harmonie, cazare Predeal, cazare Brasov, cazare Valea Prahovei, pensiuni Brasov, pensiuni Valea Prahovei.

Cazare Valea Prahovei - Predeal, Brasov

  • Locatie: Predeal, Brasov
  • Adresa: Predeal, Str. Trei Brazi, nr. 23, jud. Brasov
  • Numar camere: 16
  • Maxim persoane: 32

Complexul turistic Harmonie se afla in Valea Pietrisului in zona numita si ??Trei Brazi ??. Situat la 5 km de Predeal, intr-un loc pitoresc in mijlocul muntilor, avand o frumoasa panorama catre Paraul Rece, Bucegi si Piatra Craiului, este locul ideal pentru drumetii, relaxare si calatorii de afaceri.

Frumusetea locului este data de spatiile largi si verzi, locatia pastrand o oaza de natura, oferind o posibilitate larga de cazare pe gustul fiecaruia. Persoanele cazate la Complexul Harmonie, au ocazia sa beneficieze de reduceri si de pachete promotionale, sub o buna indrumare.

Fiind intr-o continua dezvoltare, veti putea beneficia in viitor de un restaurant, pub si partie de schi, urmand alte vile, centru SPA si un hotel cu apartamente.

Constructiile impresioneaza prin imbinarea stilurilor classic cu modern lasand o impresie placuta si momente de neuitat intr-un mediu, elegant, intim si ospitalier.

REZERVARE – o zi de cazare incepe la ora 14 si se termina la ora 12 a doua zi (in cazul in care nu se ocupa camera in ziua eliberarii, clientul poate elibera camera la ora 16).

Pentru rezervare se plateste in contul Sc TURISM-NEC SRL minim 30% din valoarea camerei. Va rugam confirmati plata la telefon sau email.

IN CAZUL RAZGANDIRII ASUPRA CAZARII SAU NESOSIRII LA DATA PRESTABILITA, AVANSUL DE 30% NU SE VA MAI RETURNA.

Facilitati unitate

  • parcare parcare

Facilitati camere

  • telefon telefon
  • televizor televizor

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Complex Harmonie

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.