Oferta cazare HOTEL FLORA, cazare Drobeta Turnu Severin, cazare Mehedinti, cazare Cazanele Dunarii, pensiuni Mehedinti, pensiuni Cazanele Dunarii.

Cazare Cazanele Dunarii - Drobeta Turnu Severin, Mehedinti

  • Locatie: Drobeta Turnu Severin, Mehedinti
  • Adresa: Calea Timisoarei Nr.179, Drobeta Turnu Severin
  • Numar camere: 32
  • Maxim persoane: 64

Situat nu departe de centrul orasului Drobeta Turnu Severin, Hotelul Flora este asezat intr-o zona linistita si putin afectata de noxe a orasului. Spatii verzi generoase inconjoara cladirea hotelului iar accesul este extrem de facil din Calea Timisoarei.

Stil, rafinament, lux, eleganta, servicii prompte, discrete si de calitate – asa se poate descrie in cateva cuvinte Hotelul Flora. Hotelul Flora dispune de un numar de 32 spatii de cazare : camere, apartamente si garsoniere, mobilate elegant si cu elemente de decor moderne, care incalzesc si apropie spatiul de sufletul locatarului, spatii de parcare 80, sala de conferinta capacitati variate care acopera o plaja larga de necesitati : aprox.80 locuri, restaurant care va ofera o gama larga de produse din meniul international, deschis pentru mic dejun, pranz si cina, cu o capacitate de 180 locuri, perfect pentru organizarea evenimentelor deosebite din viata dumneavoastra, bar.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

HOTEL FLORA

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.