Oferta cazare Hotel Maryiotis, cazare Constanta, cazare Constanta, cazare Litoral, pensiuni Constanta, pensiuni Litoral.

Cazare Litoral - Constanta, Constanta

  • Locatie: Constanta, Constanta
  • Adresa: Constanta, bd-ul Mamaia, nr. 223
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 2

Hotelul Maryiotis este situat in orasul de litoral Constanta, la 500 de metri de cea mai apropiata plaja. Oaspetii beneficiaza gratuit de parcare privata si de acces la internet Wi-Fi in intregul hotel.

Camerele Hotelului Maryiotis au aer conditionat, sunt placut mobilate si dotate cu TV prin cablu si au vedere la oras. Fiecare camera are o baie privata cu o cada sau dus, uscator de par si papuci.

Hotelul serveste un mic dejun tip bufet si ofera o varietate de bauturi racoritoare si gustari la bar. Oaspetii sunt bineveniti sa foloseasca facilitatile de depozitare a bagajelor si zona pentru fumatori. La cerere se poate pregati pranzul la pachet.

Oaspetii au la dispozitie un autobuz care ajunge in centrul orasului, aflat la 1 km, iar la 100 de metri se afla statia autobuzului care ajunge in statiunea Mamaia. La mai putin de 5 minute de mers pe jos exista diverse restaurante si baruri. Catedrala Sfintii Petru si Pavel este la 10 minute de mers cu masina.

Vezi unitatea pe harta

Hotel Maryiotis

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.