Oferta cazare Hotel Romtimex, cazare Slatina, cazare Olt, cazare Oltenia, pensiuni Olt, pensiuni Oltenia.

  • Locatie: Slatina, Olt
  • Adresa: Slatina, Str. Textilistului nr. 1, jud. Olt
  • Numar camere: 21
  • Maxim persoane: 42

Romtimex este compus din 21 de camere spatioase , confortabile si curate. Fiecare camera are baie proprie, tv. internet, partial balcon, parcare.

In imediata apropiere a hotelului se afla un teren de tenis unde va puteti relaxa.

Restaurant, stiti ca o mancare buna este doar unul din elementele unei mese bune. Ar trebui sa fie un eveniment completat de ambianta, servicii, stralucirea unei bune companii si decor.

La restaurantul Hotel Romtimex puteti petrece momente de neuitat, intr-un cadru intim savurand specialitati culinare traditionale. Multumim designerilor nostri care au stiut sa imbine intr-un mod deosebit de inspirat elemente de arta decorativa moderna, cu elemente decorative specifice tinutului, dand restaurantului un aer rustic, modern totodata in care puteti petrece momente de neuitat.

Si daca designerii au imbinat modernul cu traditionalul, la fel fac si bucatarii nostri care va vor delecta cu preparate traditionale si specifice zonei dar si cu unele din vastul meniu international.

Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri si dispune de terasa in aer liber, pe care v-o recomdam cu tarie in serile de vara.

Aflat la 180 km vest de Bucuresti, intr-un oras cu o atmosfera intima, puteti alege Hotel Romtimex ca loc de desfasurare a intalnirilor de afaceri. Restaurantul Hotel Romtimex poate fi inchiriat atat pentru conferinte, protocoluri sau intruniri de afaceri, dar si pentru organizarea de mese festive pentru diferite ocazii.

Va asteptam!

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Hotel Romtimex

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.