Oferta cazare Hotel Sandoria, cazare Targu Mures, cazare Mures, cazare Tinutul Secuiesc, pensiuni Mures, pensiuni Tinutul Secuiesc.

Cazare Tinutul Secuiesc - Targu Mures, Mures

  • Locatie: Targu Mures, Mures
  • Adresa: B-dul. 1 Decembrie 1918, Nr. 297, 540469 Târgu Mure?
  • Numar camere: 70
  • Maxim persoane: 140

Situat intr-o cladire moderna, adiacenta fata de Universitatea Sapientia, Sandoria este o unitate aparuta recent in peisajul hotelier din Targu Mures. Hotelul dispune de Wi-Fi gratuit si parcare privata gratuita.

Prevazute cu elemente din lemn si mocheta, toate camerele Hotelului Sandoria se deschid catre balcoane private si includ o zona de relaxare. Printre dotarile moderne se gasesc TV cu ecran plat, cu canale prin cablu si un minibar.

Oaspetii se pot bucura de o fuziune de specialitati culinare romanesti, maghiare si internationale, servite la cele 2 restaurante ale hotelului. Sunt disponibile atat optiunea de bufet, cat si cea à la carte.

Situat pe drumul european E60, Hotelul Sandoria se afl? la 4 km de centrul istoric al orasului Targu Mures. Printre punctele de atractie populare din apropiere se num?r? Palatul Cultural Secesionist si Consiliul Judetean Mures, ambele situate la distant? de 10 minute de mers cu masina.

Hotel Sandoria

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.