Oferta cazare Motel Mara, cazare Alexandria, cazare Teleorman, cazare Muntenia, pensiuni Teleorman, pensiuni Muntenia.

Cazare Muntenia - Alexandria, Teleorman

  • Locatie: Alexandria, Teleorman
  • Adresa: Str. Dunarii,
  • Numar camere: 10
  • Maxim persoane: 20

Complexul Mara este amplasat intr-un cadru natural cu multa verdeata, in partea de N-V a municipiului Alexandria la intrare in oras pe E70, ruta Rosiori de Vede- Alexandria.

Cascadele pline de lumina si culoare, sipotul apelor ce curg, plaurii de trestie si verdele padurii, toate duc la relaxare si odihna. Restaurantul Motel Mara este locul ideal unde va puteti organiza intilnirile si mesele de afaceri, aniversarile si orice eveniment important din viata dumneavoastra.
Intr-o atmosfera distinsa, clientii nostri se vor bucura de preparatele noastre delicioase pregatite de maestrii bucatari.
Meniul din care poti alege este unul foarte variat, in care se imbina renumitele mancaruri specifice romanesti alaturi de cele mai bune vinuri.
Lasa-te cuprins de savoarea unor delicatese culinare ale restaurantului “Restaurant Motel Mara”, intr-o ambianta de exceptie, potrivita atat pentru cine romantice, aniversari cat si pentru evenimente deosebite: cockteiluri, nunti, botezuri, mese festive, etc.

Restaurantul Motel Mara dispune de saloane special amenajate, unde puteti petrece clipe de neuitat alaturi de prieteni si familie.
Pe timpul verii va asteptam sa va destindeti pe terasa restaurantului, o adevarata oaza de verdeata si liniste, primitoare si racoroasa, chiar in centrul capitalei.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Motel Mara

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.