Oferta cazare Motel Parking Lotrisor *, *cazare Calimanesti, cazare Valcea, cazare Valea Oltului, pensiuni Valcea, pensiuni Valea Oltului.

Cazare Valea Oltului - Calimanesti, Valcea

  • Locatie: Calimanesti, Valcea
  • Adresa: Calimanesti , str. Calea lui Traian, nr. 840 (la aprox. 19.5 km de centrul loc. Ramnicu Valcea)
  • Numar camere: 10
  • Maxim persoane: 20

Motel Parking Lotrisor se afla in imediata apropiere a raului Olt, si la doar la 9km de Calimanesti-Caciulata si reprezinta o destinatie perfecta pentru cei aflati in tranzit pe Valea Oltului. Situat pe malul raului Olt, Motel Parking Lotrisor devine locatia ideala pentru cei pasionati de pescuit.

Cele 10 camere ale motelului sunt prevazute cu TV satelit, grup sanitar cu dus si apa calda curenta.

Motel Parking Lotrisor, isi doreste sa castige un segment important de clienti, prin servicii de cazare la un pret foarte bun, cat si prin serviciile din cadrul restaurantului, in care puteti servi preparate din bucataria romaneasca si internationala. Terasa restaurantului este acoperita si are vedere raul Olt.

De asemenea, in cadrul locatiei noastre, dispuneti de restaurant cu terasa inchisa, spatii de recreere: biliard, slot machines, bingo, darts, tenis de masa, centru SPA: dusuri pentru igiena corporala, masaj, sauna, baie turceasca si va putem la dispozitie si masina de spalat rufe. De retinut ca dispunem de spatiu generos pentru Parking si servicii auto: Spalatorie auto, Vulcanizare si Tactari Auto: 0756 337 476.
Restaurant Parking Lotrisor

Restaurantul cu specific traditional romanesc, va ofera un spatiu cu o capacitate de 80 locuri si o terasa inchisa cu o capacitate de 100 locuri.
Se pot organiza petreceri tematice sau de week-end, nunti, aniversari, evenimente corporate sau speciale.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Motel Parking Lotrisor

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.