Oferta cazare Pensiunea Artemis, cazare Sambata de Sus, cazare Brasov, cazare Transfagarasan, pensiuni Brasov, pensiuni Transfagarasan.

Cazare Transfagarasan - Sambata de Sus, Brasov

  • Locatie: Sambata de Sus, Brasov
  • Adresa: Sambata de Sus, sat Sambata de Sus
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 2

Aflata in proximitatea Muntilor Fagaras, la intrare pe Valea Sambetei pensiunea noastra ofera o perspectiva minunata atat asupra Depresiunii Tarii Fagarasului cat si a Muntilor Fagaras. Ne aflam la distanta aproximativ egala (80 km) de orasele Sibiu, Brasov, Sighisoara, iar in apropiere se afla municipiul Fagaras a carui cetate a fost cotata ca fiind al doilea cel mai frumos castel din lume. De asemenea, nu departe de noi este si asa numitul Tinut Craiesc locuit odinioara de sasi cu localitati demne de vizitat precum : Cincsor, Cincu, Viscri, Malancrav, Biertan cunoscute mai ales datorita bisericior fortificate foarte bine conservate. Pe drumul spre pensiune, In localitatea Sambata de Jos se afla Herghelia de lipitani unde se organizeaza cursuri de echitatie si spectacole ecvestre. In statiunea climaterica Sambata de Sus se poate vizita Manastirea Brancoveanu, Izvorul Parintelui Arsenie Boca sau se poate urca la chilia acestuia.Tot in apropiere avem un parc de aventura si o partie de ski.
In pensiunea noastra cazarea se poate face in cele sapte camere duble, iar la cerere se ofera si doua paturi suplimentare. Camerele sunt spatioase, dotate cu televizor, baie proprie, livingul este generos, iar bucataria dotata si echipata cu elecrocasnice de calitate superioara. Accesul la internet wi-fi este gratuit. In curtea pensiunii exista locuri de parcare si zona barbecue.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Artemis

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.