Oferta cazare Pensiunea Balea Sat, cazare Cartisoara, cazare Sibiu, cazare Transfagarasan, pensiuni Sibiu, pensiuni Transfagarasan.

Cazare Transfagarasan - Cartisoara, Sibiu

  • Locatie: Cartisoara, Sibiu
  • Adresa: Nr. 293,
  • Numar camere: 5
  • Maxim persoane: 14

Pensiunea Balea Sat va invita sa petreceti momente autentice si memorabile alaturi de cei dragi, fiind amplasata in centrul satului Cartisoara, pe drumul Transfagarasan (DN 7C), in imediata apropiere a Muzeului Badea Cartan, la 15 Km de Cascada Balea si 25 de Km de Lacul glaciar Balea.

Pensiunea Balea Sat va asteapta in orice anotimp, oferindu-va conditii de cazare foarte bune, intr-un sat pitoresc din Tara Fagarasului. Va punem la dispozitie 5 dormitoare, o bucatarie complet utilata (frigider, aragaz, cuptor cu microunde, cafetiera, vesela) un living spatios si o terasa generoasa cu loc special amenajat pentru gratar. Fiecare camera este dotata cu baie proprie si TV. Pensiunea dispune de 3 camere duble si 2 camere cu 4 locuri.

Puteti achizitiona de la noi produse BIO din ferma proprie: lapte si/sau telemea de bivolita, cartofi, siropuri, placinte si/sau gemuri din fructe de padure, palinca, dar si alte produse cu aroma locala.

Aveti posibilitatea de a inchiria biciclete si de a va bucura de frumusetea peisajului, de “drumul spre cer” – Transfagarasanul, un traseu pe care orice om ar trebui sa-l parcurga macar o data-n viata, oferind una dintre cele mai spectaculoase experiente ale Europei.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Balea Sat

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.