Oferta cazare Pensiunea Bio-Haus, cazare Sibiu, cazare Sibiu, cazare Sibiu si imprejurimi, pensiuni Sibiu, pensiuni Sibiu si imprejurimi.

Cazare Sibiu si imprejurimi - Sibiu, Sibiu

  • Locatie: Sibiu, Sibiu
  • Adresa: Nucet nr.198
  • Numar camere: 8
  • Maxim persoane: 20

Pensiunea Bio-Haus din Nucet ofera camere mobilate simplu, care includ o baie privata cu dus sau cada. Combinatia dintre podelele, peretii si tavanele din lemn de pin si mobilierul din lemn masiv confera camerelor un aspect rustic. Unele dintre acestea au balcon.

Oaspetii au la dispozitie o bucatarie comuna. In zona de sufragerie spatioasa, care are ferestre mari cu vedere spre peisajul din jur, oaspetii pot savura mancaruri si bauturi.

In gradina mare a proprietatii exista o terasa cu facilitati de gratar si un loc de joaca pentru copii. Pensiunea Bio-Haus ofera acces gratuit la internet Wi-Fi.

Cea mai apropiata statie de autobuz se gaseste in Cornatel, la 4 km distanta. In orasul Sibiu si la aeroportul acestuia se poate ajunge cu masina in 30 de minute. De asemenea, oaspetii pot vizita Palatul Brukenthal, situat in centrul orasului Sibiu. La cerere, oaspetii pot beneficia de un serviciu de inchirieri auto.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Bio-Haus

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.