Oferta cazare Pensiunea Cabana 3 Stejari, cazare Jibert, cazare Brasov, cazare Transilvania, pensiuni Brasov, pensiuni Transilvania.

Cazare Transilvania - Jibert, Brasov

 • Locatie: Jibert, Brasov
 • Adresa: Jibert, Dacia 1, jud. Brasov
 • Numar camere: 10
 • Maxim persoane: 20

Cabana 3 Stejari este situata in apropiere de localitatea Dacia, la circa 10 km de orasul Rupea, in judetul Brasov.

Este o cabana construita din lemn, asezata intr-un peisaj specific transilvan de dealuri impadurite, in zona Podisului Hartibaciu, unde vara gasiti odihna si relaxare in umbra racoroasa a falnicilor stejari si brazi, iar in vreme de iarna va puteti bucura de atmosfera de basm a peisajului imbracat in stratul alb al zapezii.

In aceasta zona de calm si liniste se pot face drumetii, dar va putem oferi si plimbari cu trasura, iarna desigur minunate plimbari cu sania trasa de cai. De asemenea, exista si posibilitatea de a practica calaria.

Un sejur la pensiunea Cabana 3 Stejari este si un bun prilej de a cunoaste obiceiurile traditionale din zona si de a gusta mâncaruri specific ardelenesti sau vânatoresti, din propria noastra productie, precum si de a vizita obiectivele turistice din împrejurimi (din Dacia si din satele apartinând de comuna Jibert, cetatea de la Rupea sau cetatea Fagarasului).

De la pensiunea Cabana 3 Stejari se poate porni la drumetii prin împrejurimi sau, la cerere, oferim plimbari cu caruta, trasura medievala, sareta sau sania (dupa sezon) trase de cai. De asemenea, exista si posibilitatea de a practica calaria.

Pensiunea Cabana 3 Stejari detine 4 cai pentru calarie, si un mânz. Pensiunea pune la dispozitia clientilor echipamentul necesar. Pentru calarie veti gasi ajutor din partea unei persoane care se ocupa de cai. Calaria se poate face în cadrul unui perimetru împrejmuit de 100 m2, lânga pensiune, iar cei care deja s-au obisnuit cu caii pot calari în apropierea cabanei sau pot face plimbari in satele din jur.

În colaborare cu AV Dumbrava Jibert, oferim vânatorului pasionat zile de aventuri de neuitat, precum si vânatoare de imagini în padurile din împrejurimi. Detalii legate de tarife numai la telefon.

Vânatoare de:

- Caprior
- Cerb
- Mistret
- Iepure
- Urs
- Lup
- Vulpe

Iar iubitorii naturii pot „vâna” imagini ale animalelor salbatice.

Facilitati unitate

 • parcare parcare
 • sala de mese sala de mese

Facilitati camere

 • baie proprie baie proprie
 • incalzire centrala incalzire centrala
 • televizor televizor

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Cabana 3 Stejari

  Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.