Oferta cazare Pensiunea Cheile Dâmbovicioarei, cazare Dambovicioara, cazare Arges, cazare Culoarul Rucar-Bran, pensiuni Arges, pensiuni Culoarul Rucar-Bran.

Cazare Culoarul Rucar-Bran - Dambovicioara, Arges

  • Locatie: Dambovicioara, Arges
  • Adresa: Dambovicioara, sat Dambovicioara, str. Valea Rea, nr. 231
  • Numar camere: 16
  • Maxim persoane: 32

Pensiunea este asezata intru-un cadru natural mirific, in Parcul National Piatra Craiului, la circa 200 m de pestera Dambovicioara, punct de atractie turistica.

Este o pensiune care dispune de parcare amenajata, un spatiu larg de recreere si joaca pentru copii, de asemenea, dispune de un foisor cu gratar pe malul raului Dambovicioara si locuri special amenajate in aer liber de luat masa.

Exista o bucatarie comuna utilata cu strictul necesar (aragaz, 6 frigidere, microunde, etc), un living spatios decorat rustic la fiecare nivel al pensiunii.
Exista 5 camere cu pat matrimonial si cu bai proprii, tv si restul camerelor dispun de pat matrimonial si bai comune.

Este singura pensiune din intreaga zona care dispune de cel mai generos spatiu de recreere si joaca, dar si de trasee de escalada (in colaborare cu Caminul Alpin Roman, Busteni).

Iubitorii de sport pot practica ping-pong, badmington, treking, biking, escalada si jogging intr-o ambianta naturala deosebita.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Cheile Dâmbovicioarei

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.