Oferta cazare Pensiunea Colt De Rai, cazare Polovragi, cazare Gorj, cazare Transalpina, pensiuni Gorj, pensiuni Transalpina.

Cazare Transalpina - Polovragi, Gorj

  • Locatie: Polovragi, Gorj
  • Adresa: Polovragi, str. Pricipala, nr. 120 ( la aprox. 7.4 km de centrul loc. Pestera Muierilor )
  • Numar camere: 1
  • Maxim persoane: 2

Pensiunea Colt de Rai va ofera cazare in Polovragi intr-o cladire noua, spatioasa, cu finisaje elegante. Cazarea va este oferita in 4 camere duble, cu baie proprie, internet wi-fi, tv si balcon si 1 apartament cu 2 camere si baie. Cladirea detine spatii de zi generoase (living, spatiu de servire a mesei si terasa la parter, bucatarie utilata, incalzire centrala si parcare proprie.

Structura:

- Parter cu living, bucatarie, sala de mese si 2 bai.

- Etaj I cu 2 camere duble matrimoniale si un apartament, fiecare camera cu baie, televizor, internet wi-fi.

- Etaj II cu 3 camere duble matrimoniale fiecare camera cu baie, televizor, internet wi-fi.

- bucatarie turist dotata cu utilitati si vesela, frigidere, aragaz.

Obiective turistice din Polovragi:

- Biserica Bolnita

Biserica Bolnita din Polovragi este situata in judetul Gorj, comuna Polovragi si poarta hramul Sfantul Nicolae. A fost ctitorita in anul 1736 de egumenul manastirii din acea vreme.

- Crucea Capitanului Ursache

Crucea Capitanului Ursache este situata pe Piatra Polovragilor, un varf de munte din apropierea localitatii Horezu, langa Manastirea Polovragi.

- Fortificatiile geto-dacice de la Polovragi

Fortificatiile geto-dacice de la Polovragi se afla pe muntele Pades, deasupra Pesterii Polovragi, la altitudinea de 1.000 metri, in Cheile Oltetului, judetul Gorj.

- Cheile Oltetului

Cheile Oltetului se afla in comuna Polovragi, judetul Gorj si a fost declarata arie naturala protejata de interes national. Zona se intinde pe o suprafata de 150 hectare si pe o distanta de 3,5 km.

- Manastirea Polovragi

La poalele muntelui Piatra Polovragilor, nu departe de Cheile Oltetului se afla localitatea Polovragi, renumita pentru pestera cu acelasi nume, dar si pentru Complexul Manastiresc vechi de mai bine de bine de 500 de ani.

- Pestera Polovragi

Pestera Polovragi este o pestera situata in partea de SV a Muntilor Capatinii, la 670 m altitudine, sapata in versantul calcaros de pe stanga Cheilor Oltetului, in amonte de Manastirea Polovragi.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Pensiunea Colt De Rai

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.